Secretaressetest.nl van Rieel~organisatieverbeteringen is een onafhankelijke test over de vakkennis van de secretaresse. De werkwijze is praktisch en snel: via het internet. De secretaresse ontvangt een gebruikersnaam en wachtwoord. Zij kan vervolgens de online test maken op iedere plek en op elk gewenst tijdstip. Direct na afronding van de test is de totaalscore beschikbaar.

Betrouwbaar

Als opdrachtgever weet u op basis van de meetresultaten of de secretaresse over de vakkennis beschikt die uw bedrijf of organisatie nodig heeft. Die wetenschap helpt u bij een snelle maar zorgvuldige besluitvorming over haar beoordeling, scholingsplan of sollicitatie. De vragen van secretaressetest.nl zijn immers gebaseerd op jarenlange ervaring in het vak. De scores van een groeiende groep deelnemers zorgen bovendien voor een verfijnde en betrouwbare normering.

Flexibel

U kunt secretaressetest.nl inzetten voor een individuele secretaresse, maar ook voor groepen uit één organisatie. De vragenset is voor iedere secretaresse uniek. Het testniveau is gelijkwaardig. Het is ook mogelijk, de test periodiek toe te passen. U krijgt een goed beeld van de onderlinge verschillen of van de professionele groei van uw secretaresses.